با وجود ممنوعیت، آنتی ویروس کسپرسکی در ایالات متحده هنوز هم استفاده می‌شود.

## برخلاف ممنوعیت دولت آمریکا، برخی کاربران آمریکایی همچنان از آنتی‌ویروس کسپراسکای استفاده می‌کنند

به گزارش “تک کرانچ” ، با وجود ممنوعیت دولت آمریکا در استفاده از نرم‌افزارهای امنیتی روسی، تعدادی از کاربران آمریکایی همچنان از آنتی‌ویروس کسپراسکای استفاده می‌کنند. این گزارش همچنین به روش‌های این کاربران برای دور زدن این ممنوعیت می‌پردازد.

اوایل امسال، دولت بایدن با استناد به نگرانی‌های مربوط به حفظ حریم خصوصی، فروش محصولات امنیتی ساخته شده در روسیه را ممنوع کرد. دولت ادعا می‌کند که دلایل محکمی برای باور این موضوع دارد که دولت روسیه از این نرم‌افزار برای سرقت اطلاعات حساس از شهروندان آمریکایی و جاسوسی از آنها استفاده می‌کند. اگرچه هنوز این ادعاها به طور کامل اثبات نشده‌اند، اما این امر منجر به خروج شرکت کسپراسکای از ایالات متحده شده است.

در اواسط جولای امسال، کسپراسکای تمام فعالیت‌های خود در آمریکا را متوقف کرد و با انتشار یک آپدیت، بر روی اکثر دستگاه‌های آمریکایی، آنتی‌ویروس خود را با نرم‌افزار دیگری به نام “UltraAV” جایگزین کرد. با این حال، همانطور که تک کرانچ کشف کرده است، برخی از کاربران راه‌هایی برای دور زدن این آپدیت پیدا کرده‌اند و همچنان از محصولات کسپراسکای استفاده می‌کنند.

### دور زدن ممنوعیت با ترفند

بر اساس گزارش “تک کرانچ” ، کاربران روش‌های مختلفی برای دور زدن ممنوعیت استفاده از کسپراسکای پیدا کرده‌اند که همگی مبتنی بر فریب دادن نرم‌افزار و تلقّی کردن دستگاه به عنوان خارج از آمریکا هستند. برخی از این کاربران به سادگی یک سرور غیر آمریکایی را به لیست سرورهای آپدیت نرم‌افزار اضافه کرده‌اند، در حالی که برخی دیگر از یک VPN برای تغییر آدرس IP و جعل موقعیت جغرافیایی استفاده کرده‌اند.

هنگامی که از کاربران درباره دلایل استفاده از کسپراسکای پرسیده شد، برخی از آنها بیان کردند که نگران سرقت اطلاعات نیستند و به نظر آنها نباید به طور کورکورانه به دولت ایالات متحده اعتماد کرد. برخی دیگر از نظر عملی به موضوع نگاه کردند و اظهار داشتند که قبل از ممنوعیت مجوز نرم‌افزار را خریداری کرده‌اند و تمایل ندارند پول خود را هدر دهند.

از زمان ریاست جمهوری ترامپ، دولت ایالات متحده مواضع قاطعی در هشدار درباره خطرات امنیتی محصولات فناوری کشورهای مخالف خود اعلام کرده است. شرکت‌های هواوی و زت از جمله شرکت‌هایی هستند که به دلیل این مواضع دچار ضرر و زیان شدند. هواوی پروژه‌های توسعه 5G متعددی را از دست داد و حتی مجبور به رها کردن سیستم عامل اندروید برای دستگاه‌های موبایل خود شد.

مجله خبری تکنولوژی و موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *