حضور یک ربات در مارتن !

به نظر می‌رسد که روبات‌های انسان‌نما هنوز راه زیادی برای رسیدن به سرعت دوندگان انسانی دارند.

مرکز فناوری E-Town پکن روز شنبه میزبان رویدادی بود که به عنوان اولین ماراتن نیمه انسان‌نمای جهان توصیف شده است. در این مسابقه، ۲۱ روبات انسان‌نما در کنار هزاران انسان به رقابت پرداختند.

بلومبرگ گزارش می‌دهد که روبات برنده، تیانگونگ اولترا، توسط موسسه تحقیقاتی X-Humanoid با حمایت دولتی ساخته شده و مسابقه را در دو ساعت و ۴۰ دقیقه به پایان رسانده است. این زمان برای یک انسان چشمگیر نیست – دونده مرد برنده مسابقه در یک ساعت و دو دقیقه به خط پایان رسید و دوندگان معمولی معمولاً یک ماراتن نیمه را در (با کمی خودستایی) زیر دو ساعت به پایان می‌رسانند.

تیانگونگ اولترا برای پیروزی به کمک انسان نیاز داشت – به طور خاص انسانی که با یک دستگاه علامت دهنده بر پشت خود جلوتر می‌دوید و روبات را قادر می‌ساخت تا حرکات او را تقلید کند. (اکثر روبات‌های دیگر از راه دور کنترل می‌شدند و اپراتورهای انسانی در کنار آن‌ها می‌دویدند.)

The Humanoid Hub در توییتی نوشت: «روبات تیانگونگ با زمان ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه در ماراتن نیمه پکن به پیروزی رسید – بیش از دو برابر زمان دونده مرد برنده مسابقه. این روبات توسط مرکز نوآوری روبات انسان‌نمای پکن ساخته شده است.»

بر اساس گزارش بلومبرگ، تمام روبات‌های دیگر برای تکمیل مسابقه به حداقل سه ساعت زمان نیاز داشتند و تنها چهار روبات در مجموع توانستند زودتر از زمان قطع چهار ساعته به خط پایان برسند. برخی از روبات‌ها به سختی از خط شروع عبور کردند – به عنوان مثال، شنونگ به یک دونده پشتیبان انسانی برخورد کرد، سپس به یک حصار برخورد کرد و شکست. در یک لحظه، Little Giant (کوتاهترین شرکت کننده با قد ۳۰ اینچ)، در حالی که دود از سرش خارج می‌شد، متوقف شد.

ماراتن نیمه روبات انسان‌نمای E-Town پکن، روبات‌های ساخته شده توسط شرکت‌های چینی و همچنین گروه‌های دانشجویی را به نمایش گذاشت. (روبات G1 Unitree در خط شروع افتاد، اما این شرکت گفت که یک مشتری از روبات بدون الگوریتم‌های آن استفاده کرده بود.)

برای شرکت در مسابقه، روبات‌ها باید ظاهری انسان‌نما داشته و روی دو پا حرکت می‌کردند. آن‌ها در یک مسیر جداگانه و حصارکشی شده از انسان‌ها و با زمان‌های شروع متفاوتی برای کاهش خطر برخورد با یکدیگر می‌دویدند. تعویض باتری مجاز بود (باتری تیانگونگ اولترا سه بار تعویض شد) و حتی می‌توانستند روبات‌های جایگزین را با جریمه زمانی وارد مسابقه کنند.

تانگ جیانگ، مدیر ارشد فناوری X-Humanoid، به رویترز گفت: «نمی‌خواهم لاف بزنم، اما فکر می‌کنم هیچ شرکت روباتیک دیگری در غرب به دستاوردهای ورزشی تیانگونگ نرسیده است.»

مجله خبری تکنولوژی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *