## مارک بنیوف، مدیرعامل Salesforce، به هوش مصنوعی Copilot مایکروسافت حمله کرد
مارک بنیوف، مدیرعامل Salesforce، شرکتی که به شدت در زمینه ابزارهای هوش مصنوعی سرمایه گذاری می کند، از هوش مصنوعی Copilot مایکروسافت به عنوان “یک خدمت ناقص به صنعت” یاد کرده است.
بنیوف در مصاحبه ای با پادکست Rapid Response، Copilot را به دستیار اولیه مایکروسافت، Clippy، تشبیه کرد و پیشنهاد کرد که این سرویس ناامید کننده است و ارزش واقعی ارائه نمی دهد.
این اظهار نظرها، علی رغم سرمایه گذاری چند میلیارد دلاری مایکروسافت در OpenAI، سازنده ChatGPT، و ادغام یکی از بهترین مدل های هوش مصنوعی موجود در محصولات خود، مطرح شده اند.
بنیوف تا جایی پیش رفته است که ادعا می کند تلاش های گسترده مایکروسافت در زمینه هوش مصنوعی ممکن است دوام نیاورد و پیش بینی می کند که هیاهوی ایجاد شده در این زمینه کم رنگ شده و تعداد کاربران به سرعت کاهش می یابد.
وی در پادکست افزود: “این سرویس کار نمی کند. اطلاعات را به اطراف می پراکند و هیچ ارزشی ارائه نمی دهد. من هنوز مشتریای که با Copilot کار متحول کنندهای انجام داده باشد، پیدا نکردهام. Copilot فقط نسخه جدید Microsoft Clippy است.”
بنیوف برای تفکیک تلاشهای مایکروسافت از تلاشهای Salesforce، از ابزار جدید Agentforce این شرکت برای کمک به تحول کسبوکارها با ارائه ارزش ملموس، تمجید کرد. Agentforce در حال حاضر “حدود دو تریلیون تراکنش هوش مصنوعی در هفته” را انجام میدهد و به رضایت مشتریان منجر میشود.
بنیوف با نگاه به آینده، به چشماندازی از هوش مصنوعی اشاره کرد که در آن، عاملهای هوش مصنوعی بر دنیای کسبوکارها تسلط خواهند یافت و نشان دهنده مرگ Copilot مایکروسافت خواهد بود که وعده افزایش بهرهوری و کارایی برای کارمندان را داده است.
با وجود انتقادات مدیرعامل، نفوذ مایکروسافت در فضای هوش مصنوعی همچنان قوی است. ورود زودهنگام این شرکت به این حوزه و ارتباط آن با OpenAI، آن را در میان شرکتهای انتخاب کننده هوش مصنوعی در صدر جدول قرار داده است. در ادامه، مایکروسافت قصد دارد به سرمایه گذاری در مراکز داده خود برای حمایت از گسترش آینده ادامه دهد.
مایکروسافت دومین شرکتی بود که به ارزش بازار 3 تریلیون دلاری دست یافت و در مسیر هوش مصنوعی خود قرار دارد. تحلیلگران پیش بینی می کنند که این شرکت در سالهای آینده میتواند با ارزش ترین شرکت جهان شود. اپل در حال حاضر این عنوان را در اختیار دارد، اما Nvidia، سازنده تراشههایی که در مراکز داده به شدت مورد نیاز هستند، با قدرت وارد این رقابت شده است.