اپلیکیشن “گریندر”، به تبعیت از روند رو به رشد استفاده از هوش مصنوعی در برنامه های دوستیابی، به زودی از یک دستیار مجازی هوش مصنوعی رونمایی خواهد کرد. این دستیار مجازی که به عنوان یک “بال و پر” در دنیای دوستیابی آنلاین توصیف میشود، به طور فعال تلاش میکند تا افراد مناسب را به یکدیگر وصل کند و حتی در برنامه ریزی قرارهای آنها نیز کمک میکند
ایده اصلی در پشت توسعه این دستیار هوش مصنوعی، تطبیق تجربه “چت بات”های هوش مصنوعی با اپلیکیشن های دوستیابی است. این دستیار هوش مصنوعی، برخلاف “چت بات”های معمولی، انفعالی عمل نمی کند. به طور مستقل تصمیم گیری و وظایف را به جای کاربران انجام می دهد. به گفته گریندر، این دستیار هوش مصنوعی، به طور فعال به دنبال تاریخ های احتمالی برای کاربران خواهد بود، حتی پیامهایی را به جای آنها ارسال خواهد کرد، و سپس پیشنهاد میکند با یکدیگر صحبت کنند و موضوعات مناسبی برای شروع گفتگو را ارائه میکند. همچنین میتواند برای آنها تاریخ طراحی کند و تمام رزروها و آماده سازیهای لازم را انجام دهد.
یکی از تمرکزهای خاص گریندر بر تعاملات هوش مصنوعی به هوش مصنوعی است که به جای افراد با یکدیگر صحبت میکنند. هدف از این کار بهبود مراحل اولیه آشنایی و تست سازگاری بین دو نفر است. به جای اینکه دو فرد به طور مستقیم با یکدیگر صحبت کنند، این دستیار هوش مصنوعی است که با اطلاعات ارائه شده از سوی هر یک از افراد به طور خودکار سازگاری آنها را ارزیابی میکند و در صورتی که به نظر برسد سازگاری وجود دارد، مراحل بعدی را انجام میدهد. این رویکرد میتواند از هدر رفتن وقت و انرژی افراد در ملاقاتهای نا موفق جلوگیری کند و “گریندر” را برای افرادی که از ملاقاتهای ناموفق خسته شدهاند، جذابتر کند.
البته این سیستم مستلزم به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی زیادی با هوش مصنوعی است. با توجه به اینکه اکثر کاربران “گریندر” مردان همجنسگرا یا دوجنسگرا هستند که ممکن است تمایل به فاش کردن گرایش جنسی خود در محدوده زندگی خود نداشته باشند یا در محیطی زندگی کنند که این موضوع با تابو مواجه است، اعتماد به یک موتور هوش مصنوعی برای چنین اطلاعاتی موضوعی حساس است. “گریندر” اظهار دارد که حفاظت از هویت و تعاملات کاربران در صدر اولویت های سیستم هوش مصنوعی آن قرار دارد.
## عشق در دنیای هوش مصنوعی
در حالی که برنامههای “گریندر” در حال حاضر عجیب و غریب به نظر میرسد، گرایش به استفاده از هوش مصنوعی در اپلیکیشنهای دوستیابی به طور فزایندهای در حال رشد است. به عنوان مثال، “تیندر” از هوش مصنوعی برای انتخاب بهترین عکس نمایه استفاده میکند. “بامبل” نیز از هوش مصنوعی برای طراحی کل نمایه کاربران و تسهیل مراحل اولیه گفتگو استفاده میکند.
“گریندر” برای ساخت دستیار هوش مصنوعی خود با “اکس-هیومن” همکاری میکند، شرکتی که هوش مصنوعی خود را با درک احساسات انسان طراحی میکند. این مدل با استفاده از دادههای مرتبط با مخاطبان “گریندر” آموزش میبیند، از جمله عبارات و سبک گفتاری خاص این جامعه. این مفاهیم هنوز در مراحل اولیه تست قرار دارند. گروه کوچک تست تا سال ۲۰۲۵ به ۱۰۰۰ نفر و تا سال ۲۰۲۶ به ۱۰,۰۰۰ نفر افزایش خواهد یافت و “گریندر” به طور پیوسته نظرات و بازخورد را جمع آوری میکند. هدف “گریندر” این است که به طور gradual این ویژگی را برای حدود ۱۴ میلیون کاربر خود تا سال ۲۰۲۷ راهاندازی کند.